Ostvarujemo Vase poslovne ideje Imamo snage da pokrenemo Vas posao Imamo snage da pokrenemo Vas posao Imamo snage da pokrenemo Vas posao
1 2 3 4
 
   Arhiva vesti
14.03.2014 Specijalna ponuda za Sajam automobila
Piraeus Leasing je za predstojeći BG Car Show pripremio posebne uslove finansiranja i specijalnu ponudu koja važi za kupovinu Hyndai i30 automobila.

Reč je o ponudi koja podrazumeva finansiranje sa ukupnom kamatnom stopom od 3,90% godišnje i oslobađanje troška obrade zahteva. Ova atraktivna ponuda aktuelna je do 30. aprila 2014.

Za sva ostala vozila važi kamata od 4,99% i period finansiranja od 72 meseca, čime se postiže smanjenje lizing rate i mesečnog opterećenja prihoda.

Procedura odobrenja lizing zahteva je maksimalno pojednostavljena i tokom sajma podrazumeva potpisivanje Ugovora u roku od 24 sata po prijemu kompletne dokumentacije. Više informacija o sajamskoj ponudi Piraeus Leasinga klijenti mogu dobiti u Hali 1 Beogradskog sajma, odnosno u najbližoj filijali Piraeus banke.

17.05.2013 Ekskluzivna ponuda za novosadski Sajam poljoprivrede
Piraeus Leasing će na predstojećem novosadskom Sajmu poljoprivrede, koji se održava u periodu od 18. do 24. maja, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog lizinga.

Ovom prilikom biće predstavljena i ekskluzivna ponuda namenjena finansiranju poljoprivredne opreme koja podrazumeva kamatnu stopu u vrednosti tromesečnog Euribora i fiksne marže od 5,5%, rok otplate od 60 meseci i fleksibilne uslove u pogledu načina otplate, visine učešća i finansiranja PDV-a.

„Prepoznajući poljoprivrednu delatnost kao pokretača srpske ekonomije, Piraeus Leasing-a je odlučio da preferencijalnim uslovima finansiranja podrži razvojni potencijal ovog dela privrede. Za Sajam poljoprivrede zainteresovanim klijentima uz nižu kamatnu stopu ponudili smo i niže troškove finansiranja, početna plaćanja, kao i mogućnost definisanja planova otplate u skladu sa konkretnim potrebama korisnika. Uslovi ponuđeni tokom Sajma važe do kraja juna.“ - izjavio je Konstantinos Tsiolis, predsednik IO Piraeus Leasing-a,

Sajamski uslovi važe i za najtraženija putnička vozila na našem tržištu. Potencijalnim kupcima Škoda i Fiat vozila omogućeno je finansiranje uz kamatnu stopu koju čini tromesečni Euribor uvećan za kamatnu maržu od 4,5% na godišnjem nivou. Rok otplate je produžen do 72 meseca čime se postiže smanjenje lizing rate i time mesečno opterećenje prihoda.

Procedura odobrenja lizing zahteva je maksimalno pojednostavljena i podrazumeva odgovor na zahtev u najkarećm mogućem roku.

28.09.2012 PIRAEUS LEASING I PIRAEUS RENT VEĆ PET GODINA U SRBIJI
Piraeus Leasing i Piraeus Rent su juče u restoranu Caruzo proslavile petu godišnjicu uspešnog poslovanja na srpskom tržištu.

Tokom zvaničnog dela proslave koja je održana u prisustvu najbližih saradnika i poslovnih partnera, predstavljeni su poslovni rezultati ovih kompanija, kao i ciljevi za naredni period.

Prisutnima se obratio direktor Konstantinos Tsiolis koji je u svom kratkom obraćanju napomenuo da nastupajući period donosi nove izazove, ali i nove odgovore koji će ovim kompanijama učvrstiti poziciju pouzdanog i snažnog partnera, kako za postojeće tako i za buduće klijente.

„Godinu za godinom, Piraeus Leasing i Piraeus Rent uvećavaju svoj tržišni udeo, u domenu obima poslovanja, koji je krajem godine iznosio 4,1%, što je značajan rast u odnosu na početnih 0,7% iz 2007. godine“ - istakao je Tsiolis i posebnu zahvalnost na ukazanom poverenju uputio prisutnim klijentima, nazvavši ih najboljim ambasadorima poslovanja ovih kompanija.

U svom daljem obraćanju je naglasio da je formula za uspeh pošten i kvalitetan rad, dobra organizacija, upornost, samopouzdanje i blizak odnos sa klijentima. Upravo ovo je Tsiolis izneo kao poslovnu filozofiju obe kompanije.

Petogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji, Piraeus Leasing-u i Piraeus Rent-u je čestitao Neoklis Neokleus, predsednik IO Piraeus banke Beograd, ipred svih zaposlenih u Piraeus bankarskoj grupi.

Piraeus Leasing i Piraeus Rent, danas imaju više od 800 klijenata, od koji su 85 procenata pravna lica, kao i flotu koja broji više od 800 putničkih automobila. Počev od 2010. godine, obe kompanije beleže profit u okviru Piraeus bankarske grupe.

30.07.2012 Treća sezona u sponzorskom pulu FK Crvena zvezda
Krajem jula, Piraeus Leasing je produžio sponzorski ugovor sa fudbalskim klubom Crvena zvezda čime je otpočela treća sezona saradnje sa našim najtrofejnijim klubom. Novi ugovor je odmah stupio na snagu i potpisan je na period od kraja juna 2013.

Sporazum između Piraeus Leasinga i Crvene zvezde predviđa sponzorski paket koji uključuje reklamu Piraeus Leasinga na fudbalskom stadionu i druge vidove marketinške saradnje, kao i posebne uslove finansiranja za sve članove kluba.

„Strateško opredeljenje naše kompanije jeste ulaganje u mlade ljude i promociju sporta. Posebno zadovoljstvo predstavlja rad sa velikim klubom kao što je Crvena zvezda. Naša saradnja do sada je bila veoma uspešna tako da je nastavak usledio iz uverenja da zajednički rezultati mogu biti još bolji. Sa našim inovativnim proizvodima udruženim sa jakom tradicijom kluba potpuno smo sigurni da je ovaj sporazum odličan za oba brenda“– rekao je Konstantinos Tsiolis.

30.05.2012 PIRAEUS LEASING UVEĆAO KAPITAL
Piraeus Leasing Beograd je uvećao kapital za 75,3 miliona dinara dokapitalizacijom od strane Piraeus banke Beograd. U godini u kojoj kompanija obeležava petogošnjicu uspešnog poslovanja na srpskom tržištu, zabeležen je rast ukupnog kapitala na 313,3 milinona dinara u kom Piraeus banka učestvuje sa 49%, dok Piraeus banka Atina ima 51%.

Rezultat poslednje dokapitalizacije svakako će biti unapređenje veoma atraktivne ponude koja uključuje kompletan paket lizing usluga i veoma povoljne uslove plaćanja, fleksibilan plan otplate i punu kontolu troškova.

Komantarišući novi priliv kapitala, direktor kompanije Piraeus Leasing g-din Konstantinos Tsiolis je izrazio veliko zadovoljstvo učinjenim tokom pet godina poslovanja na srpskom tržištu i otkrio planove za naredni period: “Uvećanjem kapitala Piraeus Leasing je učvrstio svoju poziciju na tržištu i dodatno osnažio svoje potenicijale za širenje poslovanja i profitabilnost komapnije. Svež kapital biće direktno usmeren na nove plasmane. Verujem da je to pravi način da pokažemo da smo strateški usmereni na razvijanje poslovanja u Srbiji i dugoročno posvećeni lokalnom tržištu.“

08.02.2012 Atraktivni uslovi Piraeus finansijskog lizinga za sve članove FK Crvena zvezda
Piraesu Leasing je kreirao specijalnu ponudu za sve članove FK Crvena zvezda. Reč je o akciji koja traje do kraja juna 2012. i koja podrazumeva preferencijalne uslove finansijskog lizinga za nabavku novih automobila, opreme i mašina. Prilikom sklapanja ugovora, klijenti uz niže kamatne stope i fleksibilne uslove otplate dobijaju i mogućnost da pomognu svom omiljenom klubu.
Primeri za fizička lica: Primer 1 Primer 2 Primer 3

24.03.2011 Novi proizvodi na sajmu automobila
Kompanije Piraesu Leasing i Piraeus Rent će tokom 49. Međunarodnog salona automobila, koji se održava u Beogradu od 25. marta do 3. aprila, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga. Više>>

03.02.2011 Piraeus Leasing se preselio na novu adresu
Obaveštavamo Vas da će od 1. Marta 2011. godine novo sedište Piraeus Leasing-a i Piraeus Rent-a biti na sledećoj adresi:
Sava Business Centar, Milentija Popovića 5b, 11000 Beograd
Takođe obaveštavamo Vas da će u novim prostorijama biti zadržani postojeći telefonski brojevi.

Očekujemo Vas na našoj novoj adresi.

01.12.2010 Peugeot 207 za 207 evra
Piraeus Leasing je, u saradnji sa kompanijom Verano Motors, pokrenuo još jednu u nizu atraktivnih akcija kojom je sada moguće nabaviti novi Peugeot 207 za samo 207 evra.

Reč je jedinstvenoj ponudi finansijskog lizinga koja svim klijentima omogućava da bez učešća, odmah po isplati inicijalnih troškova obrade u iznosu od 207 evra, odvezu novi Peugeot 207 Active 1.4E! Ovaj automobil je moguće otplatiti kroz 72 mesečne rate u koje je uključen  i iznos PDV-a, a mesečna rata iznosi 218 evra. Po isplati zadnje rate klijent postaje vlasnik predmeta lizinga, u osvom slučaju Peugeot 207 Active 1.4E.

Posebne pogodnosti ove akcije jesu izuzetno atraktivni uslovi osiguranja, kao i mogućnost dvadesetčetvoročasovne pomoći na putu koju pruža Verano Motors Assistance, bez obzira da li se nalazite u Srbiji ili negde u Evropi.

Akcija Peugeot 207 za 207 traje do kraja godine.

22.11.2010 Izaberi i vozi sa 0% učešća
Piraeus Leasing u nameri da na najbolji način odgovori na potrebe svojih klijenata, kao i da ponudi najkvalitetnije proizvode, pokrenuo je atraktivnu akciju tokom koje se putnički automobili i laka dostavna vozila mogu nabaviti sa 0% učešća i uz mogućnost plaćanja PDV-a kroz mesečne rate. Akciju smo osmisli imajući na umu trenutne uslove na srpskom tržištu i sa željom da fizičkim i pravnim licima olakšamo put do novog vozila.

Piraeus Leasing pokrenuo je novu, ekskluzivnu akciju koja omogućava finansiranje nabavke novih vozila i to bez početnih ulaganja! Akcija važi do kraja 2010. godine i namenjena je građanima, preduzetnicima, malim, srednjim i velikim kompanijama.

Reč je o ponudi koja klijenta oslobađa obaveze plaćanja učešća, uz dodatnu pogodnost u vidu finansiranja PDV-a kroz mesečne rate. Nakon što namiri trošak obrade zahteva, u iznosu od 1,5% vrednosti vozila, klijent odmah na raspolaganju ima novi automobil.

Tako na primer, prilikom kupovine vozila u vrednosti od 10.000 evra, korisnik lizing ugovora u mogućnosti je da isplati celokupnu vrednost automobila kroz čak 72 mesečne rate, koje bi u ovom slučaju iznosile 184 evra.


23.12.2010 Piraeus Leasing ušao u sponzorski pul FK Crvena Zvezada
Piraeus Leasing je danas potpisivanjem jednogodišnjeg ugovora sa fudbalskim klubom Crvena Zvezda i zvanično postao jedan od prijatelja i sponzora ovog kluba.
Na konferenciji koja je tim povodom upriličena na stadionu FK Crvena Zvezda, prisutnim medijima obratili su se ispred Piraeus Leasinga: Konstantinos Tsiolis, generalni direktor i Nikola Vujović, direktor prodaje, a ispred Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, Goran Broćić, direktor marketinga.
Tom prilikom obe ugovorne strane su iskazale obostrano zadovoljstvo zbog dogovorene buduće saradnje, kao i nadu da će se vrhunski rezultati ostvariti i u narednoj sezoni. 
 „Meni, kao i svim zaposlenima u Piraeus Leasingu, je posebno zadovoljstvo što smo našli način da u ovoj teškoj situaciji pomognemo srpskom sportu, a pre svega Crvenoj Zvezdi kao našem najtrofejnijem klubu“ – istako je Konstantinos Tsiolis i dodao „Piraeus Leasing je već prepoznat kao kompanija koja značajno ulaže u srpsku privredu i koja kroz društveno odgovorne aktivnosti podržava sport, nauku, kao i zaštitu životne sredine.“
Sporazum između Piraeus Leasinga i Crvene Zvezde predviđa sponzorski paket koji uključuje reklamu Piraeus Leasinga na fudbalskom stadionu, kao i druge vidove marketinške saradnje.
Goran Broćić, direktor marketinga FK Crvena Zvezda je zaključujući konferenciju za medije, najavio proširenje saradnje sa Piraeus Leasingom, u narednom periodu, i to u vidu posebnih pogodnosti za sve članove fudbalskog kluba, prilikom korišćenja usluga finansijskog i operativnog lizinga.

19.10.2010 Posebni uslovi finansiranja do kraja oktobra
Piraeus Leasing na novosadskom sajmu - Auto Show 2010
Piraeus Leasing d.o.o. Beograd je tokom sajamske manifestacije Auto Show, koja je održana u Novom Sadu, u periodu od 13. do 17. oktobra, predstavio nove proizvode i specijalne sajamske uslove za nabavku novih vozila putem finansijskog lizinga, namenjene građanima, preduzetnicima, malim, srednjim i velikim kompanijama.

Tom prilikom Piraeus Leasing će svim zainteresovanim klijentima omogućiti nabavku novih vozila po kamatnoj stopi već od 6,99%, sa periodom otplate do šest godina i uz učešće koje iznosi 6% od neto vrednosti predmeta lizinga. Ova sajamska ponuda važiće za sve klijente koji podnesu kompletnu dokumentaciju Piraeus Leasing-u do kraja oktobra meseca.

Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost finansiranja po kamatnoj stopi od 5,99% za sva vozila iz programa auto kuće Stojanov d.o.o, ovlašćenim dilerom vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, kao i Intersrem d.o.o, ovlašćenim dilerom vozila marke Škoda.

Piraeus Rent d.o.o. Beograd je i ovom prilikom predstavio pogodnosti usluge „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management). Ova usluga podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma.

Sve detaljne informacije o proizvodima i uslugama Piraeus Leasinga i Piraeus Renta zainteresovani klijenti mogu dobiti od naših predstavnika u filijalama Piraeus Banke ili nas kontaktirajte direktno.


28.09.2010 Specijalni uslovi za kupovinu novih vozila
Piraeus Leasing d.o.o. Beograd će tokom sajamskih manifestacija AUTO MOTO FEST 2010 u Nišu, koja se održava od 29.9. do 3. oktobra 2010 godine i KV CAR SHOW 2010 u  Kraljevu, koja će se održati od 1. do 2. oktobra 2010 godine, omogućiti specijalne sajamske uslove za kupovinu novih vozila putem finansijskog lizinga, namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

Ova sajamska ponuda će važiti za sve klijente koji podnesu kompletnu dokumentaciju u Piraeus Leasing-u ili u ekspoziturama Piraeus Banke do 07.10.2010

12.08.2010 Obaveštenje
Obaveštavamo Vas da je konkurs za Direktora Sektora za Finansije i Administraciju završen. Posetite nas ponovo u narednom periodu. Hvala na razumevanju. 17.07.2010 Obaveštenje
Obaveštavamo Vas da je u Piraeus Leasing-u otvorena pozicija za Direktora Sektora za Finansije i Administraciju. Više>>


07.07.2010 Uvećan kapital kompanije Piraeus Leasing Beograd

Krajem juna 2010. godine Piraeus Leasing d.o.o. Beograd, uvećao je kapital za 750.000 evra, dokapitalizacijom od strane Piraeus banke Beograd, tako da ukupan kapital Piraeus Leasing-a sada iznosi 2.750.000 evra. Na ovaj način potvrđena  je opredeljenost ove kompanije za poslovanje na srpskom tržištu i rešenost da dalje napreduje.

Rezultat ove dokapitalizacije biće i još atraktivnija ponuda koja uključuje kompletan paket lizing usluga i veoma povoljne uslove plaćanja, fleksibilan plan otplate i punu kontolu troškova.

Komentarišući poslovne rezultate tokom prve polovine 2010. godine direktor kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent Konstantinos Tsiolis, je istakao:

Piraeus Leasing iz meseca u mesec beleži  blagi rast obima poslovanja. Najveći broj lizing ugovora vezan je za nabavku putničkih vozila, primetan je i rast zahteva za nabavku opreme, dok je manja tražnja zabeležena za građevinskom mehanizacijom i transportnim vozilima. Poslovna praksa Piraeus Leasing-a je da pored najboljih uslova, pruži stručne savete prilikom kupovine, kao i da napravi najprihvatljiviju finansijsku konstrukciju za klijenta.“

Plan za naredni period je rast aktivnosti i širenje poslovanja, pre svega na osnovu činjenice da sve pogodnosti kupovine na lizing i dalje nisu u potpunosti iskorišćenje. Piraeus Leasing posluje preko mreže filijala Piraeus banke i iz svog poslovnog sedišta.

Kompanije Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd, čiji je vlasnik i osnivač Piraeus bank S.A. iz Atine, prisutne su na srpskom tržištu od septembra 2007. godine. Obe kompanije, članice Piraeus bankarske grupe, koriste dugogodišnje iskustvo  i modele uspešnog finansiranja vozila, opreme i poslovnih nekretnina Grupe, kako bi svojim klijentima pružili brzu, kvalitetnu i dugoročnu uslugu.

Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd svojim klijentima obezbeđuju usluge finansijskog i operativnog lizinga za putnička i komercijalna vozila, po pojednostavjenoj i brzoj proceduri, u bilo kojoj poslovnoj jedinici Piraeus banke u Srbiji.


29.03.2010 Sajamski uslovi do kraja aprila!!!
Obaveštavamo Vas da su kompanije Piraeus Leasing i Piraeus Rent odlučile da produže sajamske uslove do kraja aprila.

18.03.2010
Obaveštavamo da će Piraeus Leasing i Piraeus Rent učestvovati na
48. Međunarodnom Salonu Privrednih Vozila (OICA)
koji će se održati od 23.03.2010 do 27.03.2010 na Beogradskom sajmu.


11.03.2010. Specijalna sajamska ponuda

kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent Beograd, 09.03.2010. Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd će tokom sajamske manifestacije BG Car Show, koja se održava u Beogradu od 8. do 14. marta, predstaviti nove proizvode i specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

Piraeus Leasing je za sve zainteresovane klijente pripremio finansiranje nabavke novih vozila po veoma povoljnim kamatnim stopama, sa periodom otplate do pet godina i uz učešće od 20%. Ova sajamska ponuda Piraeus Leasinga važiće ne samo tokom sajma automobila, već i do kraja marta.

Osim toga, posebnu pogodnost predstavlja i lizing sa manjim mesečnim ratama, odnosno mogućnost ugovaranja ostatka vrednosti predmeta lizinga čime se umanjuje visina pojedinačne rate, a ostatak vrednosti se otplaćuje na kraju lizing perioda. Naime, ostatak vrednosti, koji se zavisno od perioda otplate kreće u rasponu od 20% do 35% vrednosti vozila, klijent plaća po isteku lizing ugovora.

Na primer, ukoliko se klijent odluči za kupovinu vozila čija je neto vrednost 10.000 evra, po nominalnoj kamatnoj stopi od 5,99% (EKS je 8,23%), rokom otplate od 60 meseci i učešćem od 20% od bruto vrednosti automobila, mesečno će plaćati ratu u iznosu od 153 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Korišćenjem ove pogodnosti klijent će mesečno izdvajati 30 evra manje u poređenju sa ratom iz standardne ponude, a ostatak vrednosti vozila u iznosu od 2.000 evra će izmiriti nakon isteka lizing ugovora.

Piraeus Rent je ovom prilikom predstavio dodatne pogodnosti koje važe za uslugu „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management), a koja podrazumeva punu kontrolu troškova koji obuhvataju Kasko osiguranje, registraciju i redovno servisiranje vozila i guma putem mreže ovlašćenih servisnih partnera.

Na štandu Piraeus Leasinga i Piraeus Renta u Hali 1, svi zainteresovani posetioci će moći da se informišu o ponudi kompanija, a stručnjaci iz oblasti finansijskog i operativnog lizinga biće na raspolaganju za sve potrebne informacije i ponude za modele vozila koja ih interesuju.

Piraeus Leasing će predstaviti svoju ponudu i na Međunarodnom salonu privrednih vozila koji se takođe održava na Beogradskom sajmu u periodu od 23-27. marta.


10.02.2010. Nova usluga Piraeus Renta
Upravljanje voznim parkom
Piraeus Rent d.o.o. Beograd je, početkom februara, proširio svoju standardnu ponudu zakupa vozila uslugom „Upravljanje voznim parkom“ (Fleet Management). Nova usluga dugoročnog rentiranja omogućava pravnim licima, kompletan program održavanja voznog parka i Piraeus Rent asistenciju u svim prilikama.

Upravljanje voznim parkom podrazumeva da klijent, za vremenski period koji sam odredi, uživa specijalizovane usluge korišćenja vozila. Korisnik usluge ima punu kontrolu troškova koji obuhvataju registraciju, Kasko osiguranje i redovno servisiranje vozila i guma putem mreže ovlašćenih servisnih partnera.

Posebna pogodnost korišćenja Fleet managementa ogleda se u minimalnom angažovanju kapitala kompanije pri čemu se dobija prednost sa stanovišta likvidnosti.

„Usluga upravljanja voznim parkom omogućava kompaniji da ostvari znatnu uštedu, usresredi se na svoje bazično poslovanje i tako uštedi vreme i novac. Ovakav inovativni pristup posebno je pogodan za firme koje nemaju svoje službe za održavanje voznog parka. Zavisno od potreba klijenta osmislili smo različite nivoe usluga sa ciljem da svima ponudimo optimalna rešenja. Naš tim stručnjaka u direktnoj je komunikaciji sa krajnjim korisnicima vozila i stoji im na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.“ – istakao je Konstantinos Tsiolis, direktor kompanija Piraeus Leasing i Piraeus Rent.

Detaljne informacije i objašnjenja u vezi sa novom uslugom dugoročnog rentiranja klijenti mogu dobiti u predstavništvu Piraeus Renta ili pozivom korisničkog servisa kompanije. Vise>>

12.01.2010. Obaveštenje
Obaveštavamo Vas da je konkurs za Stručnog saradnika za prodaju opreme završen. Posetite nas ponovo u narednom periodu. Hvala na razumevanju.


15.10.2009. Obaveštenje
Obaveštavamo Vas da će od 2. Novembra 2009. godine novo sedište Piraeus Leasing-a i Piraeus Rent-a biti na sledećoj adresi:
ulica Takovska broj 49b, 11000 Beograd
Takođe obaveštavamo Vas da će u novim prostorijama biti zadržani postojeći telefonski brojevi.

Očekujemo Vas na našoj novoj adresi


02.07.2009. Korišćena vozila Pireus Lizinga
Na našem site-u možete pronaći korišćena vozila koja su vlasništvo Piraeus Leasing d.o.o. Beograd, koja se nude po posebno povoljnim uslovima. Vise>>

13.05.2009. Potpisan ugovor sa „Piraeus rentom“ i „Astor autom“

U Novom Sadu je potpisan ugovor kojim su se beogradske kuće „Piraeus rent“ i „Astor auto“ obavezale da za potrebe Evropskog juniorskog prvenstva u atletici 2009 (EJP 2009) obezbede 12 „citroenovih“ automobila. Ugovor je, u ime „Piraeus renta“ potpisao direktor Zoran Pavlović, u ime „Astor auta“ izvršni direktor Dušan Milić, a u ime EJP 2009 direktor tog šampionata Stevan Zorić. - Mada je reč o događaju koji nije profitabilan, osetili smo potrebu da damo svoj doprinos njegovoj uspešnoj organizaciji koja je, svakako, bitna za celu zemlju – istakao je Pavlović. Slični motivi su, prema Milićevim rečima, naveli i „Astor auto“ da uđe postane deo tima koji podržava EJP 2009. - Želimo da damo doprinos velikom događaju i izražavamo uverenje da će on biti organizovan na najbolji mogući način – rekao je Milić. Zahvaljujući predstavnicima „Piraeus renta“ i „Astor auta“ na podršci, Zorić je naglasio da ona znači i potvrdu sposobnosti organizatora EJP 2009 da iznesu jedan tako veliki događaj i najavio da će uskoro biti sklopljeno još sponzorskih aranžmana.

05.05.2009. Sajamska ponuda još uvek važi
ISKORISTITE PRILIKU... SAJAMSKA PONUDA JOS UVEK VAZI...


09.04.2009. Fer poslovna praksa
Fer poslovna praksa.
Kompanije Piraeus Leasing i Piraeus Rent, u skladu sa razvojem stanja na finansijskom tržistu i svojom politikom fer poslovne prakse, izašle su u susret klijentima prilagodivši otplatu zaduženja njihovim potrebama i mogućnostima. Piraeus Leasing i Piraeus Rent omogućili su svim postojećim klijentima povoljne uslove otplate duga smanjenjem mesečne rate, koja je korigovana u skladu sa padom vrednosti Euribora (EUR) i Libora (CHF). Takođe, reprogramiran je i određen broj ugovora čime je klijentima produžen period otplate i smanjen iznos mesečne rate u narednih godinu dana. Piraeus Leasing i Piraeus Rent opredeljene su da sa klijentima uspostave dugoročnu poslovnu saradnju i uzmu aktivno učešće u razvoju srpskog tržišta.


07.04.2009. Sajamski uslovi do kraja aprila !!!
Sajamski uslovi do kraja aprila !!!
Piraeus Leasing i Piraeus Rent odlučili su da, zbog velikog intesovanja posetilaca 47. međunarodnog sajma automobila, produže sajamske uslove finansiranja nabavke vozila do kraja aprila. Ova pogodnost važi i za specijalnu akciju “ Izaberi automobil i ne brini za Kasko i registraciju, mi plaćamo prvu godinu za vas!“.

Sajamski uslovi podrazumevaju kamatni stopu koja iznosi 7,25%, depozit od 20% i rok otplate do 60 meseci.

30.03.2009. Ugovor o finansiranju nabavke osnovnih sredstava za članove Udruženja međunarodnih prevoznika Srbije
PIRAEUS LEASING, kao davalac lizinga, koji je 03.03.2008. god. zaključio Ugovor o finansiranju nabavke osnovnih sredstava (kamiona EURO 5) za članove Udruženja međunarodnih prevoznika Srbije, je pozitivno rešio Zahtev za olakšice u budućim otplatama anuiteta korisnika lizinga. Vise>>

24.03.2009. Obaveštenje
Želeli bismo da Vas obavestimo da će Piraeus Leasing i Piraeus Rent učestvovati na 47. Međunarodnom Sajmu Automobila koji će se održati 27.03 do 05.04 na Beogradskom sajmu. Biće nam zadovoljstvo da se sastanemo sa Vama u HALI 1 kako bi predstavili naše proizvode i razmatrali Vaše ideje i planove.

24.02.2009. Piraeus lizing odobrava subvencionisane aranžmane
ZA FINANSIJSKI LIZING VOZILA „FIAT-ZASTAVA“
Piraeus lizing d.o.o. Beograd, potpisao je sa Fondom za razvoj Republike Srbije ugovor o odobravanju subvencionisanih aranžmana za finansijski lizing, iz programa za razvoj Vlade Republike Srbije namenjenog ublažavanju efekata svetske ekonomske krize i kupovini domaćih proizvoda. Piraeus lizing će odobravati subvencionisano finansiranje lizing aranžmana, u skladu sa uslovima definisanim Uredbom koju je usvojila Vlada Srbije, a svi zainteresovani građani i preduzeća moći će da završe kompletnu proceduru na jednom mestu, bilo u prostorijama Piraeus lizinga, ili u svim filijalama Piraeus Banke. Ovakvi aranžmani finansijskog lizinga odobravaju se na osnovu poslovne politike i procene rizika Piraeus lizinga.

26.08.2008. Velika akcija "LAKO DO AUTA – LAKEAUTO" traje do 1. oktobra!


Dođite do novog Volkswagen automobila nikad lakše.
Lake auto i Piraeus Rent nude Vam najjednostavniju i najkraću proceduru kupovine.

Za sve detalje možete se javiti nama, ili direktno na:
LAKEAUTO, Bul.Oslobodilaca bb, Čačak
Tel. 032/461 028, 461 109, 461 110

ili

PIRAEUS RENT, Bate Jankovića 74, Čačak
Tel. 032/320 512

17.04.2008. Obaveštenje
Želeli bismo da Vas obavestimo da će specijalni uslovi PL i PR, koji su važili tokom sajamskih dana BG Truck Show 2008 (1-5 Aprila), biti i nadalje aktuelni do 30 Aprila 2008. godine. Za dodatne informacije i detalje, slobodno nas kontaktirajte.

28.03.2008. Piraeus Leasing na Truck Show-u
Želeli bismo da Vas informišemo da će PL i PR biti prisutni na Truck Show (1-5 aprila 2008) zajedno sa Udruženjem Međunarodnih Transportera - Hala 5 + otvoreni prostor. Biće nam zadovoljstvo da se tamo sastanemo sa Vama.

07.03.2008. Finansiranje nabavke EURO 5 kamiona
PIRAEUS LEASING najbolji sa uslovima za finansiranje nabavke 500 EURO5 kamiona u 2008. godini.
Potpisan Ugovor sa Udruženjem međunarodnih transportera!

06.03.2008. BG Car Show
POSETITE NAS NA SAJMU BG CAR SHOW OD 13-19.03. U HALI 1 – SIGURNO ĆEMO VAS OBRADOVATI!!!

22.02.2008. Danas objavljen novi sajt
Danas je objavljen novi web sajt.

  Telefon / E-Mail
011 222 8 600 Pošaljite nam email
  Prigovori klijenata
Za upućivanje prigovora molim koristite kontakt stranicu.
  Kursna lista na 07.08.2020
Zemlja Oznaka Srednji NBS Prodajni NBS Prodajni PL
EUR 117.5825 117.9352 118.288
CHF 108.8929 109.2196 109.5463
USD 99.3851 99.6833 99.9814
  Zašto Piraeus Leasing?
Zasnovan na visoko obučenom i iskusnom osoblju i radeći na svom poboljšanju,Piraeus Leasing je rešen da obezbedi svojim klijentima najveći mogući stepen kvalitetne usluge.

Piraeus Leasing je u veoma bliskoj saradnji sa mrežom svih filijala Piraeus Banke, gde potencijalni kupci mogu kupiti sve lizing proizvode i usluge.
  Tražite: