Ostvarujemo Vase poslovne ideje Imamo snage da pokrenemo Vas posao Imamo snage da pokrenemo Vas posao Imamo snage da pokrenemo Vas posao
1 2 3 4
 
   Kratka istorija
Piraeus Leasing i Piraeus Rent

Piraeus Leasing d.o.o. Beograd i Piraeus Rent d.o.o. Beograd, osnovane od strane Piraeus Bank S.A. Atina, operativne su od septembra 2007. godine. Ove kompanije pružaju usluge i proizvode finansijskog i operativnog lizinga (rent) za putničke automobile, laka komercijalna vozila, kamione i teška vozila; industrijsku, štamparsku i medicinsku opremu i nekretnine.

Strategija Piraeus Leasing-a i Piraeus Rent-a orijentisana je ka razumevanju i zadovoljavanju konstantno rastućih potreba srpskog tržišta, nudeći svojim klijentima proizvode i finansijska rešenja, koja će im pomoći da učvrste poslovanje i ostvare svoje ciljeve.

Klijenti Piraeus Leasing-a i Piraeus Rent-a mogu biti pravna lica, preduzetnici, mala i srednja preduzeća, kao i veliki korporativni klijenti. Svi oni su kvalifikovani za finansijske i operativne lizing proizvode.

Činjenica da su obe kompanije članice Piraeus Bank Grupe, koja je među najbrže rastućim finansijskim grupacijama na prostoru Jugoistočne Evrope i Istočnog Mediterana, doprineće brzom i kvalitativnom razvoju delovanja i poziciranja istih na srpskom tržištu.

Piraeus bankarska grupa je jedna od najaktivnijih i najdinamičnijih finansijskih organizacija u Grčkoj, koja svojim stručnim znanjem i iskustvom pokriva oblasti bankarskog poslovanja sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima, kao i tržište kapitala, investiciono bankarstvo i lizing. Piraeus bankarska grupa je sve zastupljenija na međunarodnom tržištu i naročito je orijentisana ka Istočnom Mediteranu i Jugoistočnoj Evropi, ali je isto tako prisutna i u finansijskim centrima u Londonu i Njujorku. Ukupna aktiva Piraeus bankarske grupe, krajem decembra 2010. godine, dostigla je iznos od 57,683 milijardi evra. Piraeus bankarska grupa trenutno posluje preko mreže koju čini više od 900 filijala u Grčkoj, Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj, Albaniji, Egiptu, Ukrajni, Kipru, Velikoj Britaniji i SAD.
  Telefon / E-Mail
011 222 8 600 Pošaljite nam email
  Prigovori klijenata
Za upućivanje prigovora molim koristite kontakt stranicu.
  Kursna lista na 01.06.2020
Zemlja Oznaka Srednji NBS Prodajni NBS Prodajni PL
EUR 117.5953 117.9481 118.3009
CHF 109.9021 110.2318 110.5615
USD 105.6087 105.9255 106.2424
  Zašto Piraeus Leasing?
Zasnovan na visoko obučenom i iskusnom osoblju i radeći na svom poboljšanju,Piraeus Leasing je rešen da obezbedi svojim klijentima najveći mogući stepen kvalitetne usluge.

Piraeus Leasing je u veoma bliskoj saradnji sa mrežom svih filijala Piraeus Banke, gde potencijalni kupci mogu kupiti sve lizing proizvode i usluge.
  Tražite:
 
 

Naslovna | Lizing | Renta | FAQ | O nama | Kontakt | Mapa sajta
© Piraeus Leasing 2008. Sva prava zadržana. | Privatnost i čuvanje podataka | Powered by Neotek